Els serveis que oferim a
Amaina Concept

La tècnica RENMU4

Activació muscular

RENMU (Reconnexió neuromuscular), un mètode innovador que té com a objectiu el bon funcionament de tots els músculs del cos.

Sistema més precís per a detectar i corregir febleses musculars.

Permet identificar de manera específica aquells músculs que funcionen de manera deficient i que poden provocar una pèrdua de força en diferents zones del cos.

Amaina Concept - La tècnica RENMU4
Amaina Concept - Physium System

Physium System

Valoració detallada de lesions en el sistema múscul-esquelètic.

Les restriccions, el dèficit de mobilitat i elasticitat, genera alteracions dels patrons biomecànics, la qual cosa comporta a l’aparició de patologies.

En l’abordatge terapèutic amb el dispositiu Physium treballem de manera precisa a diferents plans i profunditats i amb total precisió amb el sistema de control numèric, que ens indicarà en tot moment la força i temps aplicat, de forma totalment indolora.

Efectes positius
 • Oxigena el teixit lesionat.

 • Hiperèmia activa (augment flux sanguini)

 • Accelera l’eliminació de toxines produïdes per l’estrès muscular

 • Allibera les contractures i millora les adherències entre plans i teixits

 • Accelera el procés de regeneració

 • Excel·lents resultats en fibrosis post quirúrgiques

 • Drenatge limfàtic

 • Programa de prevenció de lesions

Medestec

En la rehabilitació el Mètode Medestec té com a objectiu la reducció de la inflamació i el dolor, accelerant els mecanismes naturals del teixit perquè el pacient es recuperi al més aviat possible.

Medestec contribueix, a través del procés de Diatèrmia, a la rehabilitació d’atletes i pacients lesionats que necessiten tornar ràpidament a la seva activitat.

Aquest procés, consisteix en la penetració regulada de temperatura en els teixits per a reequilibrar-los i regenerar-los, aconseguint els següents efectes fisiològics:

 • Genera temperatura en els teixits

 • Accelera el metabolisme cel·lular

 • Estimula la circulació sanguínia

 • Actua com a relaxant muscular

 • Posseeix acció antiinflamatòria
 • Actua com a cicatritzant

Amaina Concept - Medestec
Amaina Concept - Biomagnetisme

Biomagnetisme

El biomagnetisme és una teràpia que utilitza imants de potència superior a 1001 gauss

Aquesta teràpia restableix els desequilibris en el camp biomagnètic del cos.

Durant una sessió de biomagnetisme, el terapeuta utilitza el test muscular per a rastrejar el cos i determinar quins són els punts biomagnètics que necessiten ser tractats. Després, el terapeuta col·loca imants en aquests punts per a ajudar a restablir l’equilibri biomagnètic del cos.

Aquesta teràpia és molt ampla en les seves aplicacions i es pot utilitzar per a tractar una varietat de malalties i afeccions, incloent les malalties autoimmunitàries, infeccioses i degeneratives, així com les afeccions psicoemocionals i metabòliques.

Nutrició Moderna

La dieta antiinflamatòria

La nutrició moderna neix a partir dels anys 90, resultat de la presa de consciència que portar una mala alimentació equival a restar anys de vida i a viure’ls de pitjor manera. Ressalta els beneficis d’una alimentació sana, natural, ecològica, en lloc d’aquells obtinguts per una alimentació pròpia de la societat de consum.

A través d’ella, s’uneix el coneixement sobre el funcionament del metabolisme a les interaccions dels nutrients absorbits i al perfil funcional i constitucional de cada persona, amb la finalitat de millorar la salut i oferir una nutrició personalitzada i sobre tot antiinflamatòria.

Amaina Concept - Nutrició Moderna